CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, 12 July 2008

Mahmoud Ahmadinejad



Berucap di Perhimpunan Umum PBB sesi ke-61

Salam..
Ramai kot yg kenal siape die ni..bg yg xtau,ni ah president Iran sekarang..aku tedetik nak cakap pasal ni sebab rase nak buat sumthing lepas bace petikan akhbar dr Berita Harian mengenai isu semase yang berlaku antara tentera Zionis dan Iran.
Dah jadi tanggung jawap kita mengambil tahu hal saudara Muslim yang lain. So bace ah artikel tu yek.
Kat sini gak saye nak share blog Mahmoud Ahmadinejad. Boleh lah kita same2 bace pandangan beliau and bagi sape yang nak tinggalkan komen mahupon idea kat blog beliau pon boleh.
Moga usha kita yang x seberapa ni mendapat rahmat dari Nya. Insya'Allah..

Al Numan ibn Bashir is reported to have related that Rasullullah s.a.w said:
You see the believers as regards their being merciful among themselves and showing love among themselves and being kind,resembling one body,so that, if any part of the body is not well then the whole body shares the sleeplessness and fever with it.
(Sahih Muslim)

Assalamualaikum

2 kata-kata kawan:

RashiD said...

hoh..
sedare pun da pindah ke 'taman perumahan' baru ye...
haha..

Mohd Izwan Samion said...

haha..sini nampak lebih menarik.. =p