CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, 14 July 2008

Amad-di-Mangalore

Pehal aku pilih tajuk macam tu sekali?? Ade kaitan ke dengan Ahmadinejad,president Iran (blog aku yang lepas)...
Tak de kaitan yang zahir pon,cuma nak share kat sini aktiviti aku weekend lepas pabila Amad, Aji dan Faiz datang ke Mangalore..aku pilih Amad sebagai tajuk ni pon bukan sebab die paling best,cume meraikan dia sebagai besday boy mlm tu..



Kek yang ditempah di CCD oleh Aliaa. Disebabkan CCD pon kedai tempe,maka ade kesilapan yang dibuat gak.Letih tol ah.Tu sebab kalau korunk tengok betol2,ade sumthing spoil kat atas kek tu.


Reaksi Amad pabila dikejutkan dengan kehadiran kek. Haish,tapi dalam pic ni tak nampak pulak die terkejut,malah seperti mengharap diraikan plak aku tengok.

Mereka yang hadir malam tu,dari depan(kiri)- Goda,Azizul,Aji,aku,Amad,Faiz,Mapis

Goda,Azizul,Aji,Habib,aku,Amad,Faiz
Upacara potong kek setelah kami beramai-ramai menebalkan muka nyanyi lagu 'Happy Birthday'..haish~ malu aku malam tu...

Rack-of-Lamb,sajian utama kami pada malam tu.Jauh budak-budak manipal datang,semata-mata nak makan bende ni..tapi memang layan pon,cuma dia kambing,so tak boleh makan selalu sangat.
Lepas perot penuh,kami bergegas ke Adlabs, Bharat Mall. Aktiviti seterusnya,menonton wayang- Hancock.
Bak kata Aji,kitorunk ni ahli kelab perot naga.So lepas tengok movie,sambung sumbat perut dengan ice cream kat Temptation, Saibeen Complex.
Bersedia untuk perjalanan pulang ke Maharaja Residency. Ambik gambar sebelom 'rempit'.






Selamat sampai di Maharaja..

5 kata-kata kawan:

rashid said...

amad, motor die rosak siang tadik..
ntah sempat sampai kelas ke dak..

Mohd Izwan Samion said...

ape lagi..moto baru ah! hehe..ko plak bile nak 'merempit' kesini rashid?

rashid said...

merempit ngan sapphire aku tu? kura2.
mati kering aku tgh jalan tu nnt, hehe..

NaDe said...

oiii sedap siottt sizzler!!!
terliur ako!!!
huishhhhh

Mohd Izwan Samion said...

ape lagi..g ah sane esok!! hehehe..