CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, 8 September 2009

Birthday - Joe

Salam..

So malam ni kami satu batch celebrate birthday Joe..merupakan birthday yang last untuk tahun ni among budak lelaki batch kami... Tempat asal nak celebrate kat Sizler Ranch, tapi sebab lupa nak book awal tempat tu dan penuh,so kami bergerak ke tempat lagi cool tapi jauh, The Village, Airport Road. Alhamdulillah, lama dah kami tak kumpul sama-sama satu batch,so malam ni diberi peluang. [tapi aku rasa banyak bincang pasal kisah binatang je..xpe,tu pun ilmu juga =p ]

Terima kasih kepada Ahmad Jauhari aka Joe sebab menaja dinner malam ini..and happy birthday dude! Moga perjalanan hidup akan lebih diberkatiNya..insya'Allah..







p/s: video gelap pulak =)

10 kata-kata kawan:

naim said...

nyanyi tak ikhlas ye~! haha . ponyo ;p

Mohd Izwan Samion said...

segan dah besor kot..lagipon xsempat nak nyanyi (dgn ikhlas),joe dah tiup lilin...hahaha mcm siot =)

norfaridahanum mad norizan said...

habib sesat di situh..haha!

Mis WaNie said...

hehe laju je tiup lilin!!!haha=) thanx to all..

rashiD said...

yeah.
moreh ngan kek besday..

Anonymous said...

bagusla mengumpat haiwan daripada mengumpat orang..huhu =p

Mohd Izwan Samion said...

faridah: ABD ko gak yg ko perasan =)

wani: bab makan free,no hal aje..

rashid: kalo mkn b4 trawikh,kire moreh gak ke? hehe

anony: mengumpat binatang? (ade gak ek istilah tu) =)

rashiD said...

bedal je..

norfaridahanum mad norizan said...

ahahah~~~ABD?ape tuh???nway,ape kes besday boy lak blanje weyh?kejam r korg nih..huhu!

Anonymous said...

ape nye??birthday die tp die jgak yg blanja...apa la