CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, 20 April 2009

Dia Bersari Merah

OBG seminar
Preoperative Evaluation & Postoperative Management
20/4/2009
KMC Attavar Hospital, Mangalore, India


Bersiap sedia sebelum bermula. Thanx to makcik-bersari-merah kerana tolong kami!


1st presenter, cuak gila untuk mulakan seminar. Makcik-sari-merah boleh pulak letak mic kat depan lecturer bagi memudahkan lecturer aku menyampuk kalau-kalau aku tersalah cakap. Nasib baik lecturer aku cool, tak pandai menyampuk, kalau tak,dari seminar bertukar jadi viva (grand viva!!).

2nd presenter, Hanif (Abe) ..sorry ah Abe,budak-budak semua dah ngantuk dengar aku cakap tadi. hahaha


3rd presenter, Alimin. Disebabkan baru semalam memberi ceramah,so tiada masalah bagi Alimin meneruskan kecemerlangan. (ayat manis ni,belanje aku esok!)


4th presenter, Anahit Kaur. Satu-satunya warga India yang join group kami.


Last presenter, Shauqi..walaupon budak semua dah layu, tapi dia tetap cool berdiri kat depan. Cayalah!


Walaupun komen lecturer kami tidaklah memberansangkan sangat, namun kami tetap enjoy!! Dah boleh menarik nafas lega,sebab cuma tinggal satu je seminar kot,itupun hujung sem nanti.

5 kata-kata kawan:

naim said...

mantap ah. haha

rashid said...

wah2...
abe x bace slide ni,
haha..

aziahzuber ialah name saye. said...

xde gmba makcik sari merah tu ke??

Mohd Izwan Samion said...

naim: ;)
rashid: haha Abe yg cool ;)
aziah: ade kat dlm 1st pic.

lembah bujang said...

=) tercari2..rupanya ad kt sni.hehe